Streiken i Air France fortsetter

En omfattende walkout av Air Frances kabinpersonale har gjort at flyselskapet siden onsdag har vært nødt til å kansellere flere hundre flyvninger.

0

Mer enn 25 prosent av mellomdistanse-flyvningene fra Paris Charles de Gaulle er kansellert, i tillegg til 15 prosent av innenlandsflyene og i underkant av ti prosent av langdistanse-flyvningene.

– I dagene fremover vil flyvningene våre bli justert i forhold til hvor mange som er i streik, og de reisende vil få beskjed dagen i forveien om de er rammet, sier representanter for flyselskapet.

Walkouten skal i første omgang vare frem til 2. august. Reisende som ønsker å utsette reisen i perioden 3. til 12. august kan gjøre det kostnadsfritt, uansett klasse, ifølge Air France-ledelsen.

Det er også mulig å utsette reisen ut over 12. august, og de reisende kan – hvis de ikke ønsker å reise på ubestemt tid – motta en voucher med 12 måneders gyldighet for Air France, KLM og Hop!

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder