SAS: 5 nye ruter i sommerprogrammet

Fra Norge åpner SAS fem nye ruter av totalt 15 nye fra Skandinavia.

0

Når sommerprogrammet 2017 trer i kraft, åpner SAS nye helårsruter fra Oslo til Aalborg og fra Bergen til Gdansk. I tillegg øker SAS antallet avganger, seter og ruter til populære feriemål i Sør-Europa.

Tirsdag 11. oktober åpner billettsalget til SAS’ sommertrafikkprogram 2017, som gradvis trer i kraft fra slutten av mars. Programmet byr blant annet på to nye helårsruter til populære europeiske destinasjoner for både forretnings- og feriereisende fra Skandinavia. Det dreier seg om nye helårsruter fra Oslo til Aalborg og fra Bergen til Gdansk.

– SAS har flere destinasjoner og avganger enn noe annet skandinavisk flyselskap, og vi forbedrer hele tiden tilbudet til våre kunder. Dette gjør vi blant annet ved å åpne nye ruter, tilby helt nye kabiner, fast track og lounger. Og snart mottar vi vår første nye Airbus 320 Neo, sier Rickard Gustafson, konsernsjef i SAS.

330.000 flere seter til Kroatia, Portugal og Spania

I tillegg til de nye helårsrutene øker SAS antallet avganger til viktige destinasjoner i Sør-Europa i høysesongen. Det settes blant annet opp flere avganger til Split og Dubrovnik i Kroatia, og til populære destinasjoner som Alicante, Barcelona, Palma og Malaga i Spania. I sommerprogrammet 2017 tilbyr SAS ca 330.000 flere seter og i alt 1800 flere flyvninger til Spania, Kroatia og Portugal fra Skandinavia.

Samtidig åpner SAS tre nye ruter fra Norge til populære feriedestinasjoner i Sør-Europa i sommerhøysesongen. SAS’ kunder kan se frem til nye ruter fra Oslo til Pristina, fra Stavanger til Nice og fra Kristiansand til Malaga.

– SAS har flere destinasjoner og avganger enn noe annet skandinavisk flyselskap, og vi forbedrer stadig tilbudet til våre kunder. Vi vet at våre frekvente reisende også foretrekker oss når de drar på ferie. Derfor har vi de senere år hatt stor suksess med å styrke tilbudet til populære feriedestinasjoner, og det fortsetter vi med, sier Rickard Gustafson. I sommerprogrammet øker SAS blant annet også antallet avganger fra Oslo til Düsseldorf, Milano, Helsingfors og Dublin.

I alt åpner SAS 15 nye ruter fra Skandinavia til europeiske destinasjoner i sommerprogrammet 2017.

Nye ruter fra Norge

Helårsruter
Oslo-Aalborg: første avgang 28. mars 2017, alle dager unntatt mandag og lørdag
Bergen-Gdansk, første avgang 29. mars 2017, avgang mandag, onsdag og fredag

Sommerruter
Oslo-Pristina: 04 August – 2 September, 10 rundturer på utvalgte dager
Stavanger-Nice: 24. juni – 5. august, avgang lørdag
Kristiansand-Malaga: 5. juli – 9. august, avgang onsdag

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder