Ryanair om Rygge

Ryanair varsler at de nå gjennomgår sine operasjoner i Norge, og kommer tilbake med mer informasjon i neste uke.

0

Hans Jørgen Elnæs,Sales & Marketing Manager Scandinavia & Baltic i Ryanair, sier det følgende om flyselskapets planer i Norge:

– Jeg viser til artikler og henvendelser fra media i forbindelse med at Oslo Rygge lufthavn har vedtatt å legge ned flyplassen, på grunn av den nye miljøavgiften på flyreiser som innføres den 01. juni 2016.

Kommentar fra Ryanair
«Vi har notert oss at Oslo Rygge har annonsert at de planlegger å legge ned flyplassen, på bakgrunn av den nye ødeleggende og dårlig planlagte «miljøavgiften» på flyreiser som den norske regjeringen har innført. Vi gjennomfører for øyeblikket en gjennomgang av våre operasjoner i Norge, på bakgrunn av situasjonen for Oslo Rygge og den norske regjeringens beslutning om å innføre den nye skatten, og vil informere om våre planer i løpet av de kommende dager»

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder