Rosa piloter

Pilotene i Thomas Cook Airlines velger å “fly rosa” for å gi sin støtte til brystkreft-aksjonen. Ideen til aksjonen har de hentet fra Australia.

0

I hele oktober byttes gullstripene på pilotuniformene i Thomas Cook Airlines, Vings eget flyselskap, ut med rosa skulderstriper. Det skjer i forbindelse med FlyPink-kampanjen, en kampanje som skal bidra tilmer oppmerksomhet rundt Kreftforeningen og Brystkreftforeningens årlige Rosa sløyfe-aksjon. De rosa skulderstripene kjøper pilotene selv, og overskuddet går til brystkreftsaken.

Bak FlyPink-ideen står pilotene i de australske flyselskapene Quantas og Cathay Pacific. Thomas Cook Airlines med sine rundt 230 piloter er det første flyselskapet i Europa som deltar i kampanjen. Også søsterselskapene Condor i Tyskland og Thomas Cook Airlines i England og Belgia deltar, og til sammen vil omtrent 2000 pilotskuldre prydes av rosa striper denne måneden.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder