Radisson Blu åpner i Finland

Radisson Blu styrker sin tilstedeværelse i Finland med åpningen av Radisson Blu Aleksanteri Hotel.

0

Det nyrenoverte hotellet har sterk forankring i lokalmiljøet og lover å være gjestenes «drømmehjem hjemmefra».

– Vi er stolte over å utvide vårt langsiktige samarbeid med SOK Corporation og inkludere enda et storslått hotell i vår portefølje av prisvinnende hoteller i Norden. Med Radisson Blu Aleksanteri Hotel ser vi fram til å fortsette å glede gjestene med vår anerkjente «Yes I Can!» -service og gi dem førsteklasses hotellopplevelser, sier Tom Flanagan, Area Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel er en konvertering av det eksisterende Solo Sokos Hotel Aleksanteri, som har gjennomgått en omfattende oppgradering for å ytterligere forbedre gjesteopplevelsen. Alle de 151 rommene og suitene tilbyr en unik boutique-hotellopplevelse midt i det yrende livet av Helsingfors.

– Nye Radisson Blu Aleksanteri Hotel er det perfekte tilskudd til vår familie av åtte unike Radisson Blu-hoteller i Finland. Alle hotellene bygger på styrkene fra den internasjonale Radisson Blu-merkevaren og hvert av hotellene gir gjestene en særegen opplevelse, sier Tomi Peitsalo, Vice President, SOK International Hotel Business og Radisson Blu Regional Director, Finland.

Individuell gjesteopplevelse

Hotellets medarbeidere har alltid satt den enkelte gjestens behov og ønsker i sentrum og nå er servicen ytterligere forbedret for å møte gjestenes forventninger. For å sikre førsteklasses gjesteopplevelser er hotellets oppgradering basert på gjesteundersøkelser som viser at både forretningsreisende og fritidsgjester ønsker genuine og personlige opplevelser når de bor på et hotell.

– Identiteten til Radisson Blu Aleksanteri Hotel har et autentisk og personlig preg, noe som har blitt en stadig viktigere og mer populær trend innen reiseindustrien. Hos oss vil internasjonale gjester kunne få et glimt av et finsk drømmehjem, med elementer og en atmosfære som vi alle drømmer om, forteller Klaus Ek, General Manager ved Radisson Blu Aleksanteri Hotel, Helsinki.

Hele hotellet, fra gjesterommene til restauranten, gjenspeiler den autentiske atmosfæren man finner i et innbydende drømmehjem. På nedre plan åpner hotellet seg til fellesområdet Aleksanteri Lounge, hvor hotell- og restaurantgjestene kan spise, jobbe, møte venner og nyte et avslappende øyeblikk, akkurat som hjemme.

Hotellet tilbyr også «Blu Dreams» som skal gi gjestene den beste søvnen ved å innfri deres individuelle behov og ønsker. Et av elementene er intelligente madrasser som former seg etter personen, samt en omfattende pute- og dynemeny som gjestene kan velge fra.  Frokosten har også blitt oppgradert og nå tilbyr hotellet Radisson Blu sin nye Super Breakfast, som skal gi gjestene den beste starten på dagen med kvalitetsprodukter, lokale spesialiteter og en visuelt innbydende presentasjon av maten.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel vil drives av Sokotel Oy, SOK sitt datterselskap innen reiseindustrien.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder