Qatar Airways forlenger med FC Barcelona

Flyselskapet Qatar Airways forlenger treårskontrakten med den spanske fotballklubben med ytterligere ett år.

0

Qatar Airways annonserer at en avtale med FC Barcelona nå er undertegnet, med varighet frem til 30. juni 2017. Med dette fornyer partene den allerede eksisterende avtalen der flyselskapet er sponsor for den berømte spanske fotballklubben.

– For tre år siden var partnerskapet mellom FCB og Qatar Airways en historisk begivenhet, i og med at dette var første gang vi gikk inn i en slik landmark sports partnership. Vi er stolte av det klubben har oppnådd gjennom de siste fem årene, og det er en stor ære å fortsatt kunne få anledning til å stå side ved side med klubben. Denne nye avtalen viser verden hvor sterkt vi står bak FC Barcelona, og vi ser frem til en strålende ny sesong sammen med klubben, sier Qatar Airways Group Chief Executive, Mr. Akbar Al Baker.

Qatar Airways inngikk et strategisk treårig partnerskap med FC Barcelona i juli 2013, og i løpet av denne treårsperioden har flyselskapet og fotballklubben lansert en rekke ulike aktiviteter langt ut over det å sette navnet sitt på lagets drakter. Blant annet figurerer hele laget på flyselskapets sikkerhetsvideo, som vises til alle passasjerer før alle selskapets flygninger.

Avtalens økonomiske omfang går ikke frem av pressemeldingen fra Qatar Airways.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder