Première for SAS City Lounge

SAS tilbyr fra og med 23. mai sine diamantmedlemmer tilgang til en ny inspirerende City Lounge på Stureplan i det sentrale Stockholm.

0

SAS fortsetter å utvide tilbudet til Skandinavias frekvente reisende. Trenden og den økende etterspørselen etter kontorhoteller gjør at stadig flere kunder etterspør et sted der de kan jobbe mens de er på reise. For de som reiser aller mest med SAS tilbys fra og med 23. mai tilgang til en ny, kreativ møteplass i det sentrale Stockholm. For SAS-kunder som pendler eller reiser mye i jobben, men samtidig trenger en møteplass, tilbyr SAS nå i samarbeid med No 18 Office & Lounge en personlig møteplass med inspirerende design, åpne arbeidsområder og et avslappende miljø.

SAS EuroBonus diamantmedlemmer er, sammen med en gjest, velkommen et døgn før eller etter sin reise med SAS – eller også til øvrige tider, mot en avgift. I City Loungen, som er åpen 9-17 på hverdager, er det inkludert wifi, kaffe, te og conciergeservice. No 18 tilbyr også SAS diamond-medlemmar å booke tid med en personlig trener i sitt treningssenter.

– Vi arbeider hele tiden med å styrke tilbudet mot våre frekvente reisende. Med inspirasjon fra andre medlemsklubber rundt om i verden åpner vi nå SAS City Lounge for å tilby de som reiser aller mest med oss en mulighet til å møtes, arbeide effektivt eller bare koble av i et behagelig miljø, selv midt i sentrale Stockholm, sier Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og utviklingssjef i SAS.

Les mer om No 18 Office & Lounge her: http://no18.se/sv/hem/

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder