Ny rute mellom Stavanger og Newcastle

Fra 31. mai lanserer britiske bmi regional flyvninger mellom Stavanger og Newcastle.

0

De lave oljeprisene til tross  – og store nedbemanninger i den internasjonale oljebransjen – britene tror på fortsatt vekst mellom Skandinavia og De britiske øyer. British Airways starter for eksempel opp en rute mellom Billund og Danmark, med avganger elleve dager i uka fra Heathrows Terminal 5.

Denne flighten har for øvrig gunstige forbindelser med avganger til Nord-Amerika, og Sun-Air, som er en British Airways-franchise, flyr også på London City Airport herifra.

Ruten mellom Stavanger er rettet inn mot forretningsreisende, men BA tror også på et betydelige potensiale i turistmarkedet.

For øvrig la Sun-Air nylig ned en rute mellom Aalborg og Stavanger, ifølge selskapet som følge av krisen i den globale oljeindustrien.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder