Norwegian verdens beste – igjen

Norwegian kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter og Europas beste lavprisselskap.

0

Administrerende direktør Bjørn Kjos og medarbeidere fra Norwegians base på London-Gatwick tok imot prisen, som er stemt frem av flypassasjerer fra hele verden, på Farnborough Airshow utenfor London i dag.

– Jeg er svært glad over å motta disse prisene, og vil rette en stor takk til våre passasjerer verden over som har stemt på Norwegian. Det er også all grunn til å takke våre medarbeidere i Norwegian som hver dag tar hånd om våre passasjerer. Uten dem ville vi ikke fått denne store anerkjennelsen fra våre reisende, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

– Norwegians vekst i Europa og internasjonalt gjør at selskapet fortsetter å vinne tilhengere, noe som gjenspeiles i flyselskapets suksess her på World Airline Awards. Europa er fortsatt den mest konkurranseutsatte regionen for lavprisselskap, så å vinne tittelen «Europas beste lavprisselskap» fjerde år på rad, er en utrolig prestasjon, sier administrerende direktør av SkyTrax, Edward Plaisted.

Tre ganger tidligere har Emirates blitt kåret til verdens beste flyselskap, i 2001, 2012 og 2013, og også i år hentet de hjem prisen for beste underholdningssystem samt beste flyselskap i Midtøsten.
–  Vi lytter til kundene og investerer hele tiden i å forbedre våre produkter og tjenester, både på bakken og i luften. Det føles ekstra godt at disse prisene tildeles på bakgrunn av kundetilfredshet, det er en ekstra påskjønnelse for alt det harde arbeidet som ligger bak det vi leverer, sier norgessjef for Emirates, Terje Grue.
Det er tolvte året på rad at Emirates får prisen for beste underholdningssystem.

Om SkyTrax Awards
SkyTrax World Airline Awards er den mest prestisjefylte og anerkjente prisutdelingen i flybransjen. Reisende fra over 160 land, i alt 19 millioner passasjerer, deltar hvert år i verdens største undersøkelse for kundetilfredshet blant flypassasjerer. Over 280 flyselskaper måles i undersøkelsen. Kundene bedømmer alt fra opplevelsen under innsjekk, ombordstigning, setekomfort, renslighet i kabinen, mat, drikke, underholdning og service.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder