Norwegian runder 4 millioner til USA

Norwegian annonserte tirsdag at selskapet har fraktet over fire millioner passasjerer mellom USA og Europa siden den første transatlantiske flighten i 2013.

0

Norwegian lanserte sin første transatlantiske lavkost-flight fra USA til Skandinavia i mai 2013, etterfulgt av USA–London i juli 2014. Mot slutten av 2016 lanserte Norwegian også nonstop-flighted mellom Paris og USA, og har fire nye ruter mellom USA og Barcelona planlagt fra juni 2017.

I løpet av tre og et halvt år har fire millioner mennesker valgt å fly med Norwegian over Atlanteren til USA direkte fra fem destinasjoner i Europa og Skandinavia – København, Oslo, Stockholm, London og Paris.

– Det at vi når milepælen med fire millioner passasjerer på under fire år viser den store etterspørselen for rimelige flybilletter over Atlanteren. Norwegian transatlantiske tilbud er ikke bare godt nytt for publikum, men er også gunstig for den lokale økonomien i USA og Europa ettersom vi bringer flere turister som vil øke forbruket og støtte tusenvis av jobber, sier Bjørn Kjos.

– Våre langdistanse lavkostflygninger til og fra USA er bare begynnelsen; vi har ambisjoner om å fortsette å tilby våre passasjerer rimelige høykvalitets transatlantiske flighter til en rekke andre globale destinasjoner.

For å feire milepælen overrasket Norwegian en heldig passasjer i henholdsvis Los Angeles, London, Paris og Stockholm med to tur-retur premium-billetter for en fritt valgt langdistanse-flight med Norwegian.

Nye ruter til USA
50 til Europa og syv til det franske Karibia. Andre kommende lanseringer fra USA i 2017 inkluderer: Oakland/San Francisco til København (28. mars), Los Angeles til Barcelona (5. juni), New York/Newark til Barcelona (6. juni), Oakland/San Francisco til Barcelona (7. juni), Orlando til Paris (31. juli) og Fort Lauderdale til Barcelona (22. august).

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder