Norwegian Reward runder fem millioner

Lavprisselskapets fordelsprogram får mer enn 4000 nye medlemmer hver dag. Med fem millioner er Norwegian Reward nå størst i Norden.

0

Bare siden april 2016 har Norwegian Reward vokst med én million medlemmer. Det er utviklingen av medlemsfordeler som har bidratt til veksten, spesielt i Norge, hvor programmet har over 1,4 millioner medlemmer, ifølge en pressemelding fra selskapet. Norwegians ekspansjon i Spania, Storbritannia og USA har også ført til en høy medlemsvekst i disse markedene.

Fordelsprogrammet har en rekke eksterne partnere både nasjonalt og internasjonalt som på linje med SAS sitt Eurobonus-program gjør det mulig å tjene såkalte CashPoints på dagligvarer, mobilabonnement, strøm, bredbånd og i mer enn 150 nettbutikker via Reward eShop.

– Å nå fem millioner medlemmer er en milepæl. Vi skal fortsette å ekspandere og introdusere nye samarbeidspartnere slik at medlemmene våre får enda bedre muligheter til å tjene CashPoints, sier Brede Huser, sjef for Norwegian Reward.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder