Norwegian Reward i samarbeid med Arlanda Express

Avtalen gir medlemmer i Norwegian Reward muligheten til å tjene CashPoints hver gang de reiser med Arlanda Express.

0

Norwegian Reward har ingått avtale med A-Train AB som kjører Arlanda Express mellom Arlanda flyplass og Stockholm Centralstation. Avtalen innebærer at medlemmer i lojalitetsprogrammet Norwegian Reward nå kan tjene fire prosent CashPoints når de kjøper billett Arlanda Express webside.

– Norwegian Reward er et av de raskest voksende lojalitetsprogrammene med nærmere en million medlemmer i Sverige og snart fem millioner medlemmer globalt. Stockholm er et av våre største nav og er meget viktig for vår fremtidige vekst. Vi er meget glade for vårt samarbeid med Arlanda Express, ettersom det styrker vårt nærvær i markedet og forhåpentligvis inspirerer stadig flere reisende til å velge Norwegian først, sier Brede Huser, sjef for Norwegian Reward.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder