Norwegian øker fra USA til Paris

Selskapet annonserer at de åpner en ny ukentlig nonstop-rute fra Orlando til Paris, med oppstart 31. juli 2017.

0

I tillegg til den nye ruten øker Norwegian frekvensen på andre eksisterende ruter. Fra og med den siste uken i juli 2017 blir det daglige flygninger mellom New York og Paris, fire ganger ukentlig mellom Los Angeles og Paris og to ganger i uken mellom Fort Lauderdale og Paris.

– Responsen vi opplever fra det amerikanske markedet på rutene til Paris tilsvarer det vi opplevde da vi introduserte rutene fra London i juli 2014. Paris-rutene har overgått alle våre forventninger etter at vi lanserte disse i fjor sommer. Dette er den fjerne nonstop-ruten fra USA til Paris, mens London nå har åtte. Vi ser derfor frem til kontinuerlig vekst, og Paris vil være i fokus for oss etter hvert som vi utvider våre tjenester fra USA, sier Bjørn Kjos.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder