Norwegian med nytt område på Oslo lufthavn

Den nye avgangshallen på OSL er nå ferdigstilt. Dette innebærer at alle som skal reise med Norwegian fra OSL vil benytte seg av de nye fasilitetene.

0

Norwegians innsjekkingsautomater, skranker, service og Fast Track er nå samlet på ett sted og er i nær tilknytning til både Flytoget og NSB. Passasjerer som ankommer flyplassen med tog skal nå ta til venstre etter rulletrappen for å komme til Norwegians nye område.

Norwegians mål er å gi passasjerer en sømløs opplevelse på flyplassen. De nye innsjekkings- og bagasjemaskinene er plassert slik at det blir enklere og mer effektivt å sjekke inn, spesielt under travle perioder.

– Vi er godt fornøyd med å kunne ønske alle reisende velkommen til vårt nye område på Oslo lufthavn. Det nye området vil gjøre reiseopplevelsen enda mer effektiv for kundene. I tillegg har vår egen Fast Track som gir våre passasjerer den aller raskeste måten å komme seg gjennom sikkerhetskontrollen på, sier Norwegians kommersielle direktør, Thomas Ramdahl.

Nytt på OSL for Norwegian

 • 26 kiosker for innsjekk
 • 15 bagasjeskranker (10 selvbetjente og fem betjente – flere kan åpnes dersom det er behov)
 • Seks serviceskranker på vårt nye servicesenter
 • Egen Fast Track
Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder