Norwegian med ny rute til Karibia

Norwegians internasjonale ekspansjon fortsetter – nå med ny rute mellom Fort Lauderdale/Miami i Florida og den fransk-karibiske øya Guadeloupe.

0

Norwegian tilbyr nå 41 ruter mellom USA og Europa. Fra desember vil Norwegian fly to ukentlige avganger mellom Sør-Florida og øya som tilhører den franske delen av Karibia. På grunn av stor etterspørsel forrige vintersesong vil Norwegian tilby fire ukentlige avganger mellom New York og Guadeloupe.

– Vi lanserte våre første USA-flygninger for tre år siden og responsen fra amerikanske reisende på våre lave priser og nye, mer miljøvennlige fly har vært fantastisk. Det er derfor en glede å utvide tilbudet mellom det amerikanske fastlandet og den karibiske øya Guadeloupe, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

Den nye ruten vil også gi Norwegians passasjerer fra Europa mulighet til å kombinere noen dager i Fort Lauderdale eller Orlando med en ferie i Karibia.

Forrige vinter lanserte Norwegian flere ruter mellom den amerikanske østkysten og de franske øyene Guadeloupe and Martinique. Tilbudet ble svært godt mottatt av reisende både i USA og på øyene, og rutene fortsetter i november.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder