Norwegian med god passasjervekst og fulle fly

Totalt fløy 2,9 millioner passasjerer med Norwegian i juli, som er en økning på ni prosent sammenlignet med samme måned i fjor.

0

Fyllingsgraden var på 94,6 prosent, som er opp 0,8 prosentpoeng. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 15 prosent, mens kapasitetsveksten (ASK) økte med 14 prosent denne måneden.

– Vi er veldig godt fornøyd med at så mange valgte å fly med Norwegian i juli. Tross en dårlig start på måneden, noe som dessverre påvirket reiseplanene til altfor mange av våre kunder, viser trafikktallene at den positive passasjerutviklingen fortsetter og at fyllingsgraden er solid i alle markeder, sier konsernsjef i Norwegian Bjørn Kjos.

Norwegian gjennomførte 99,5 prosent av de planlagte flygningene i juli. Punktligheten på 64,9 prosent ble ifølge Kjos kraftig påvirket av flytrafikkavviklingen i Europa generelt.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder