Norwegian inn på eiersiden i OSM Aviation

Norwegians globale ekspansjonen fortsetter når Norwegian Air Resources Holding (NARH) og OSM Aviation nå har inngått en avtale om et tettere samarbeid for sysselsetting, opplæring og oppfølging av piloter og kabinpersonale.

0

Nylig gikk NARH, et heleid Norwegian-selskap, inn på eiersiden i OSM Aviation med 50 prosent av aksjene, en transaksjon som er godkjent av EU. Norwegian og OSM Aviation har i lang tid samarbeidet i flere land. Faste, lokale ansettelser og gode karrieremuligheter er ifølge Norwegian en forutsetning når selskapet ekspanderer internasjonalt.

Gjennom OSM Aviation vil Norwegian også sikre lokal ekspertise og tilstedeværelse når selskapet skal vokse i nye markeder.

OSM Aviation sysselsetter i dag mer enn 1400 besetningsmedlemmer for Norwegian i Sverige, Finland, Storbritannia, Spania og USA, og tilbyr rekruttering, opplæring, bemanning og ombordtjenester også til flere andre internasjonale kunder. Det nye samarbeidet får ingen betydning for ansettelsesforholdene til piloter og kabinansatte i Norwegian eller i OSM Aviation.

– Ved å forene krefter blir OSM Aviation et av verdens ledende selskaper for sysselsetting, opplæring og oppfølging av piloter og kabinpersonale i global luftfart, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

– I mer enn to år har vi hatt et godt og profesjonelt samarbeid med OSM Aviation. Sammen skal vi bygge en sterkere og mer konkurransedyktig virksomhet for videre ekspansjon i nye markeder over hele verden.

– Dette er en viktig milepæl for oss, sier administrerende direktør Espen Høiby i OSM Aviation.

– Gjennom dette samarbeidet vil vi ytterligere styrke vår globale posisjon som en profesjonell leverandør av kvalitet og kompetanse til våre kunder. Det vil ytterligere styrke vår rolle som en attraktiv arbeidsgiver.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder