Norwegian i samarbeid med GetYourGuide

Gjennom Norwegian Reward inngår lavprisselskapet samarbeide med reiseportalen GetYourGuide, som gir medlemmene sine billigere reiseopplevelser over hele verden.

0

GetYourGuide gir medlemmene ti prosent rabatt på omlag 30 000 reiseopplevelser over hele verden. Gjennom avtalen med Norwegian kan man i tillegg tjene CashPoints.

– Vi arbeider stadig med å utvikle og forbedre reiseopplevelsen for våre medlemmer, sier sjefen for Norwegian Reward, Brede Huser, i en kommentar til samarbeidet.

– Nå kan våre medlemmer få enda billigere opplevelser, uansett om de er på reise eller vil finne på noe der de bor. De kan dessuten tjene CashPoints som de kan bruke for å betale sin neste flyreise med Norwegian, sier han til nettstedet travelreport.no.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder