Norwegian dropper Boston

I sitt nye vinterprogram dropper Norwegian sine nyopprettede ruter til Boston fra Skandinavia.

0

Så sent om i mai dro Norwegian igang sine direktefly til Boston – to avganger i uken fra Oslo og en avgang i uken fra København. De ble presentert som helårsruter, men blir altså nå droppet i vinterprogrammet.

– København-Boston var fra starten av ment som en sommerrute, sier informasjonssjef i Norwegian Daniel Kirchhoff til online-magasinet Check-in.dk.

Ifølge han har svært mange dansker benyttet seg av tilbudet til Boston, og at Norwegian vil vurdere trafikkgrunnlaget løpende.

– Vi får se om Boston-ruten kommer tilbake neste år, sier Kirchhoff.

SAS er nå det eneste flyselskapet som flyr direkte mellom Skandinavia og Boston.

– Vi har foreløpig ingen planer om å sette inn en større maskin på denne strekningen, men følger utviklingen nøye, sier informasjonssjef i SAS, Mariam Skovfoged til Check-in.dk.

Norwegians direkterute fra London (Gatwick) til Boston ligger fast i vinterprogrammet.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder