Norges første flyplass-apotek

Norges første flyplassapotek er nå åpnet i ankomsthallen på Oslo lufthavn – en av mange nye butikkåpninger i 2017.

0

– Vi er veldig glad for at Apotek 1 skal åpne et nytt og flott apotek i ankomsthallen. Dette er en etterspurt tjeneste som vi er sikre på at både de reisende og våre ansatte vil sette stor pris på, sier kommersiell direktør på Avinor Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

Fokus på hva reisende trenger

Apotek 1 er selv svært fornøyde for å å få muligheten til å drive apotek på Norges hovedflyplass, og mener dette er en av de mest spennende etableringene de noen gang har gjort.

– Apotek 1 på Oslo lufthavn vil ha et spesielt fokus på hva du trenger når du er ute og reiser, men du vil også kunne handle alle de vanlige apotekvarene. I tillegg skal vi kunne kommunisere på mange ulike språk, slik at alle kunder som kommer til oss får den hjelpen de trenger, sier Øyvind Winther som er administrerende direktør i Apotek 1.

Åpningstider og beliggenhet

Apoteket finner du rett ved hovedinngangen i ankomsthallen på Oslo lufthavn. Man må ikke gjennom sikkerhetskontrollen for å komme til apoteket, noe som betyr at kunder som bor i nærområdet også kan bruke apoteket.

– Dette apoteket kommer til å være åpent alle dager i året, fra 7 på morgenen til 21 på kvelden. Det vil derfor også fungere som vaktapotek for området rundt Oslo lufthavn, sier Winther.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder