Nå skal Norwegian til Sør-Amerika

I et intervju med nyhetsbyrået Bloomberg News bekrefter Norwegian-sjef Bjørn Kjos at lavprisselskapet snart drar i gang flyvninger på Sør-Amerika, der Buenos Aires blir base.

0

I intervjuet sier Kjos at flyvningene skal i gang om ett år, såfremt alt går etter planen og myndighetene utsteder de nødvendige tillatelsene. Ut over dette sier ikke Kjos annet enn at Norwegian snart har 40 langdistansely i sin flåte, og at flere av disse vil inngå i en Sør-Amerika-operasjon.

Norwegian bruker i dag Dreamlinere fra Boeing som grunnstammen i sine langdistanse-operasjoner, hovedsakelig mellom fra Storbritannia og Skandinavia til USA, i tillegg til Thailand.

Kjos sier videre i intervjuet at målet er å fly fra Oslo, London og Paris til Buenos Aires. I tillegg er det snakk om flyvninger den veien fra Barcelona eller Madrid, og Kjos avslører også at han har vært i kontakt med chilenske myndigheter om å starte opp ruter til Santiago.

Ifølge Kjos vil prisene på flyreiser fra Europa til Sør-Amerika ligge på én fjerdedel av hva det koster i dag.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder