KLM øker til Spania

Til sommeren flyr KLM til Alicante, Valencia og Ibiza.

0

Det hollandske flyselskapet tilbyr allerede flyreiser til de spanske storbyene Barcelona, Madrid og Bilbao. I tillegg skal de nå fly til Alicante, en av Spanias raskest voksende byer, til storbyen Valencia og det klassiske reisemålet Ibiza. Totalt kommer KLM daglig til å tilby 16 avreiser til Spania i sommerens høysesong.

– Spania er blant Norges mest populære reisemål, og vi er derfor glade for å kunne tilby tre nye spanske destinasjoner denne sommeren, sier Carina Bergqvist, pressetalskvinne hos KLM.

I Norge flyr KLM fra Gardermoen, Flesland, Sola, Torp, Kjevik, Vigra og Værnes. De nye destinasjonene kan nås via en mellomlanding på Schiphol i Amsterdam.

I tillegg til de spanske reisemålene utvider KLM også sitt tilbud til å gjelde de europeiske byene Dresden, Inverness, Southampton og Genova. Sommeren byr også på to nye interkontinentale reisemål: Salt Lake City i USA og Astana i Kazakhstan. Frekvensen av avreiser til de populære reisemålene San Fransisco, Los Angeles og Havanna vil også øke.

– Takket være et utvidet, internasjonalt flynettverk kan vi i dag tilby det nordiske markedet 78 reisemål i Europa og mengder av internasjonale destinasjoner. Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle vårt nettverk basert på våre kunders etterspørsel og reisetrendene vi ser i markedet, sier Paul Terstegge, Nordensjef for Air France-KLM.

 

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder