KLM gjenopptar flygninger til Teheran

Fra og med 30. oktober kommer KLM til å gjenoppta sine flygninger til den iranske hovedstaden Teheran. Totalt vil det fremover tilbys åtte ulike destinasjoner til Midtøsten via KLMs nettverk.

0

Med flygninger til Teheran fortsetter KLM sin vekst og øker antall destinasjoner. Teheran blir den fjortende nye destinasjonen som KLM tilbyr reiser til etter årsskiftet. Økningen innebærer at det totalt kommer til å tilbys 37 avganger til åtte ulike destinasjoner i Midtøsten. De øvrige destinasjonene er Abu Dhabi, Bahrain, Dammam, Doha, Dubai, Kuwait og Muscat.

– I Norden bor det mange personer som har sin opprinnelse i Iran, og vi håper at mange av disse velger å reise med oss til Teheran. Dette er også et spennende land med interessant kultur, sier Paul Terstegge, Air France-KLM General Manager for Nord-Europa.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder