Icelandair til Tampa Bay og Philadelphia

Icelandair ekspanderer i sitt globale nettverk ved å inkludere en helårs rute til Tampa International Airport (TPA) og sesongflyvninger til Philadelphia International Airport (PHL).

0

Flyvningene starter 30. mai 2017 til Philadelphia, Pennsylvania med fire ukentlige avganger; onsdag, fredag, lørdag og søndag. 6. september 2017 starter flyvingene til Tampa Bay, Florida med to ukentlige avganger, mandag og torsdag.

– Tampa Bay og Philadelphia vil styrke Icelandairs tilstedeværelse på østkysten av USA – vi vil kunne tilby våre passasjerer raskere reisetid til mer enn 25 destinasjoner i Europa. Floridians og philadelphians vil nå få et glimrende alternativ for reise til Island og videre til Europa, mens europeere og islendinger vil få tilgang til solfylte strender, de mange attraksjoner Tampa Bay-området kan by på, samt tilgang til den historiske byen Philadelphia, den femte største byen i USA. Dette er spennende og et spesielt øyeblikk for Icelandair, vi ser frem imot å se Philadelphia og Tampa Bay om bord i vårt nettverk for 2017, sier Birkir Holm Gudnason, CEO for Icelandair.

Icelandair har lang historie med å bygge bro mellom Nord-Amerika og Europa med sine flyvninger via Island. Flyselskapets utvikling de senere årene har vært med på å mangedoble turismen til Island. Med dagens kunngjøring, Tampa Bay og Philadelphia, vil Icelandair nå kunne tilby flyvninger til 18 nord-amerikanske destinasjoner.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder