Icelandair til Montréal

I dag 19. mai åpner Icelandairs rute fra Keflavik til Montréal med fire ukentlige avganger.

0

Ruten vil opereres i perioden 19. mai til 8. november med flygninger på mandager, tirsdager, torsdager og lørdager.

Med åpningen av av Montréal har Icelandair fem kanadiske destinasjoner.

Turen fra Keflavik til Pierre Trudeau International Airport tar i overkant av fem timer. Hele reisen fra Skandinavia inkludert et raskt flybytte på Keflavik tar rundt ti timer.

Montréal International Airport er Quebecs travleste og Canadas fjerde travleste flyplass målt i passasjertrafikk. Flyplassen er oppkalt etter den nåværende statsministerens far, Pierre Elliott Trudau, som var Canadas 15. statsminister.

Montréal er Canadas nest største by med 1,7 millioner innbyggere og ligger i delstaten Quebec hvor fransk er det offisielle språket. For øvrig er 56 prosent av innbyggerne to-språklige, de snakker både fransk og engelsk.

I forbindelse med de transatlantiske rutene kan du som passasjer stoppe på Island i opptil syv døgn på ut- eller hjemreisen uten tillegg i flybilletten.

Icelandair flyr til 43 destinasjoner, hvorav 16 i Nord-Amerika: Boston, Washington D.C. New York (JFK og Newark), Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Seattle, Anchorage, Portland, og Chicago (fra mars 2016) i USA. Toronto, Halifax, Vancouver, Edmonton og Montréal (fra mai 2016) i Canada.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder