I arresten etter fyllekaos i lufta

Lavprisselskapet Wizz Air har anmeldt to passasjerer og for alltid nektet dem å benytte selskapet igjen, etter at de skapte kaos på en flyvning fra Gdansk til Bergen.

0

De to fyllebøttene røykte e-sigaretter, spilte musikk på full guffe og oppførte seg aggressive overfor de øvrige passasjerene og mannskapet, ifølge rapporter fra flyturen.

Politiet var på pletten ved landing. Ifølge dem var det fem overstadig berusete personer ombord, men ifølge Bergens Tidende ble bare to tatt med i fyllearresten.

– De to polakkene er nå i politiets varetekt, var meldingen fra politiet, som samtidig understreker at det er ganske uvanlig at et flyselskap ringer politiet i slike saker.

– Mye skal skje ombord før vi blir tilkalt, men i tilfellet tirsdag ble det så graverende at det ikke var noen utvei, sier kilden i politiet.

Hva som videre skjer med de to urostifterne er foreløpig uklart.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder