Fra propell til jet for Widerøe

På selskapets styremøte 9. desember i år stemte styret for en investeringspakke som omfatter anskaffelse av nye fly i jetklassen.

0

Investeringsbeslutningen fra selskapets styre fordrer at det gjennomføres forhandlinger med aktuelle flyprodusenter som Bombardier, Sukhoi, Canadair og Embraer.

– Det er riktig at det på styremøtet 9. desember ble tatt en investeringsbeslutning om anskaffelse av Regional Jet, valg av leverandør vil bli offentliggjort når forhandlinger er avsluttet og kontrakt signert, sier direktør for Kommunikasjon og Samfunnskontakt i Widerøe, Silje Brandvoll til Hangar.no.

Styret i Widerøe har satt som forutsetning at kollektivavtalene med de ansattes fagforeninger, WFF og WKF, går gjennom uravstemningen, melder Hangar.no.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder