Flyr briter gratis til Island

Det islandske flyselskapet WOW air tilbyr nå briter gratis flybilletter om de flytter til Island innen 1. oktober.

0

De britene som har til hensikt å benytte seg av tilbudet må ha som hensikt å bo der i minst ett år, i tillegg til å føre bevis for sine intensjoner, blant annet med et tilsagnsbrev fra en skole eller lignende, skriver reisemagasinet Travel and Leisure.

For å få tilbake pengene fra WOW Air, som flyr fra tre flyplasser på De britiske øyer, må man sende inn søknad til selskapet.

WOW Airs primære mål med kampanjen er ikke å øke den islandske befolkningen, som i øyeblikket er på rundt 330 000 mennesker.

– Vi vil bare vise hvor vennlige og imøtekommende islendinger er, og dette var en morsom og annerledes måte å gjøre det på, sier administrerende direktør i WOW Air, Skúli Mogensen, til Travel and Leisure.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder