Finnair i samarbeid med Qatar

Qatar Airways har åpnet en ny rute til Helsinki, og innleder samtidig et samarbeid med Finnair.

0

Mandag for en uke siden dro Qatar i gang sin rute fra Doha til den finske hovedstaden, og dagen etter et code share-samarbeid med Finnair. Det innebærer at Finnairs AY-kode blir lagt til Qatar Airways flyvninger mellom de to byene, samt til Midtøsten-selskapets flyvninger mellom Doha og Muskat, Bahrain, Seychellene og Maldivene.

Qatar Airways legger samtidig til QR-koding på Finnairs flyvninger mellom Helsinki og Bromma, Billund, Göteborg, Riga, Tallinn og Tartu i Estland.

– Finnair ser frem til å utvikle samarbeidet med Qatar Airways og ytterligere styrke oneworld-alliansen solide posisjon i Norden og Østersjø-regionen, sier kommersiell direktør i Finnair Juha Järvinen i en kommentar til samarbeidet til danske check-in.dk

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder