Enklere parkering på Oslo Lufthavn

Med «Parking Express» kan du levere bil og nøkkel til en servicemedarbeider i P10, plan 1 rett ved terminalen.

0

Det finnes allerede såkalt valet parking fra frittstående selskaper ved Oslo Lufthavn, men nå har også flyplassen selv forbedret sitt parkeringstilbud.

– Mange har det travelt når de skal ut å reise. Andre skal på familieferie med masse bagasje. Nå gjør vi det enklere for alle som ønsker det, og tar ansvaret for trygg og effektiv parkering av bilen din. Det er en enkel og effektiv løsning for alle, sier Jan Rune Barli, parkeringsansvarlig på Oslo Lufthavn.

Dokumentert og trygt oppbevart
Ved innlevering av bilen blir den fotografert for å dokumentere bilens tilstand. På den måten kan du være trygg på at bilen leveres tilbake i samme tilstand. Når du er på reise, blir bilen din oppbevart trygt og godt innendørs i parkeringshuset P10 frem til du kommer, heter det i en pressemelding fra Avinor Oslo Lufthavn.

– Prisene er selvsagt konkurransedyktige og bilen forblir parkert trygt under tak i vårt p-hus under hele din reise. Prisen du betaler er totalt for hele tjenesten, både parkeringstiden og sjåføren. Det tilkommer for eksempel ingen tillegg ved drop-in samme dag, eller noe ekstra for utkjøringsbillett, sier Barli.

Drop-in eller forhåndsbestilling
Avinor anbefaler at du forhåndsbestiller for å få et ekstra godt pristilbud. Du bestiller på deres nettsider, og du tar med deg bestillingsbekreftelsen når du reiser. Når du kommer til flyplassen, kjører du bilen inn i parkeringshus P10, følger skiltingen og leverer bil og nøkkel til en servicemedarbeider fra EuroPark.

– Om du ikke har forhåndsbestilt, kan du likevel bare levere bilen hos vår servicemedarbeider. Du kjører bilen inn i P10, leverer fra deg bil og nøkkel, og registrerer deg før du kan fortsette til flyreisen din, avslutter Barli.

Når du kommer tilbake fra reisen din, står bilen klar på samme sted som du leverte den fra deg.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder