By på oppgradering med SAS

Fra 25. april kan kunder hos SAS enkelt legge inn bud på en oppgradering til Plus eller Business.

0

SAS introduserer nå en enkel og smidig måte å legge inn bud på en oppgradering, enten flyreisen går til USA, Asia, Europa eller Norden. Det nye produktet heter SAS Upgrade, og man bestemmer selv hvor mye man vil by for en oppgradering til SAS Plus eller SAS Business. Det er også mulig å betale med EuroBonus-poeng. Med andre ord, SAS-kunder skal kun ta stilling til hvor mye de vil betale for å nyte godt av for eksempel fordelen av Lounge, Fast Track eller Sleeper Seat på sin neste reise. De med høyest bud får oppgraderingen.

– Vi jobber hele tiden med å utvikle nye og innovative tilbud til våre kunder. Nå gir vi kundene våre mulighet til å by på en oppgradering og gjøre en god handel. På den måten får flere av våre kunder langt større mulighet til å benytte SAS’ beste produkter, sier Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og utviklingsdirektør i SAS.

Det vil være mulig å betale for oppgradering med både EuroBonus-poeng og betalingskort, og som noe helt nytt kan oppgraderinger på innenriks og i Europa også betales med EuroBonus-poeng. Det som også er nytt er at man tjener bonuspoeng på oppgraderingen. Flyreisen kan oppgraderes på reiser innen Norden og Europa til SAS Plus og til SAS Plus eller SAS Business på reiser til USA og Asia.

Man kan legge inn bud på en oppgradering straks etter booking og frem til 48 timer før avreise. Kundene vil få beskjed via e-post 36 timer før avreise dersom budet aksepteres. Man betaler kun etter at budet aksepteres. Man kan endre eller trekke budet frem til 48 timer før avreise.

Ved oppgradering til SAS Plus får man en rekke fordeler, blant annet: Fast Track (raskere sikkerhetskontroll), lounge, mat og drikkevarer ombord samt flere EuroBonus-poeng.

Med en oppgradering til SAS Business får man i tillegg flere fordeler som Sleeper Seat, Comfort kit, restaurantopplevelse om bord og enda flere EuroBonus-poeng.

Den nye oppgraderingssiden fins fra 25. april på www.sas.no/upgrade.

Leverandøren bak den nye oppgraderingsmuligheten er Plusgrade. SAS Upgrade erstatter oppgradering via Optiontown.  Muligheten til å kjøpe oppgradering på flyplassen vil fortsatt finnes, og oppgradering kan kjøpes fra 22 timer før avreise.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder