Emirates rutenettverk snart tilbake i normal drift

Emirates jobber med å få alle fly tilbake i rute og imøtekomme alle berørte passasjerers behov. Emirates avganger mellom Oslo og Dubai går som normalt torsdag.

0

Emirates EK521 fra Trivandrum International Airport i Thiruvananthapuram i India var involvert i en operativ hendelse ved landing på Dubai International Airport i går ca. kl. 10:45 (norsk tid). Alle de 282 passasjerene og mannskapet på 18 ble trygt evakuert takket være rask respons fra teamene i Emirates og Dubai International Airport.

På grunn av dette ble Dubai International Airport stengt i ca. seks timer onsdag ettermiddag. Normal drift ble gradvis gjenopptatt fra ca 16:30 (norsk tid) onsdag. 

Emirates kansellerte 27 avganger i 3. august, og det var forsinkelser over hele nettverket. 23 avganger ble omdirigert til alternative flyplasser, Sharjah, Al Maktoum International (DWC), Fujairah, Al Ain, Muscat og Bahrain. Totalt ble over 23 000 passasjerer berørt av denne hendelsen. Emirates beklager til de berørte passasjerene og takker for deres tålmodighet og forståelse. Det jobbes nå for å gjenopprette normal drift.

Emirates Oslo-rute; EK159 fra Dubai til Oslo og EK160 fra Oslo til Dubai, går som normalt torsdag. 

Passasjerer som skal reise videre fra Dubai i løpet av de neste 24 timene kan enkelt finne mer informasjon om sine flyreiser og eventuelle forsinkelser ved å besøke: http://www.emirates.com/ae/english/plan_book/flight_status/flightstatus.aspx

Gratis ombooking eller kansellering

Passasjerer som har kjøpt billetter på eller før 03.08.2016 kan, hvis det er ønskelig, booke om eller kansellere sin bestilling uten kostnad. For mer informasjon om flyreiser eller ombooking, besøk www.emirates.com eller ta kontakt med Emirates norske salgskontor på tlf: +47 22 31 08 88.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder