SISTE: Easyjet IKKE inn i TUIfly

Ryktene om at det engelske lavprisselskapet Easyjet kjøper seg opp i flyselskapet til Star Tours morselskap TUI, skal ifølge nye opplysninger være feil.

0

Det er Bloomberg News som melder dette. Tidligere ble det meldt at det har vært samtaler mellom de to selskapene, og ifølge TUI-styrets faglige representant, flyveren Martin Locher, skal selskapet hans ha vært i forhandlinger med et annen europeisk flyselskap.

Locher mente en viktig begrunnelse for kjøpet var at Easyjet med en eierandel i TUIfly kan fortsette å fly innen EU etter at Storbritannia har forlatt unionen. Det har tidligere vært vanskelig å få stadfestet ryktene, all den stund begge parter har holdt kortene svært tett til kroppen, men nå avkrefter TUIfly alle spekulasjoner:

– Et samarbeid med eller aksjedeling med Easyjet er noe vi verken forbereder eller sikter mot, sier han om saken. Uttalelsen er også signert TUIflys administrerende direktør Jochen Buentgen.

TUIfly har sitt hovedkvarter i Hannover, og er et resultat av fusjonen i 2007 mellom Hapag Lloyd Flug og Hapag Lloyd Express, som en del av TUI Travel.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder