Den svenske staten forlenger med Norwegian

Den svenske staten forlenger avtalen med Norwegian, som får fortsatt tillit til å fly statlig ansatte i ytterligere et år.

0

De rutene som inngår i avtalen er til og fra Stockholm Arlanda, Göteborg, Malmö, Umeå, Luleå og Visby.

Det er den statlige forvaltningsmyndigheten Kammarkollegiet som har gjort forhandlingene, og den forlengede avtalen gjelder først og fremst alle statlige myndigheter under regjeringen, men også andre statlige myndigheter. Den forlengede avtalen trer i kraft 1. desember i år og gjelder til og med 30. november 2017.

– Vi er glade for at vi igjen får fortsatt tillit til å fly statlig ansatte. At avtalen forlenges med ytterligere et år ser vi som en bekreftelse på at gunstig pris og fleksible billetter i moderne fly i kombinasjon med en god tidstabell blir satt pris på, sier Petteri Olsen, salgssjef i Norwegian.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder