British Airways åpner sin lengste direkterute

British Airways åpner den eneste direkteruten mellom London og Santiago i Chile fra 3. neste år.

0

Santiago blir dermed flyselskapets lengste direkterute, med en flytid på 14 timer og 40 minutter. Det er nesten en time lengre enn dagens lengste flyrute på 13 timer og 50 minutter til Buenos Aires i Argentina.

– De seneste årene har vi økt våre tjenester til Sør- og Mellom-Amerika, noe som reflekterer områdets vekst i både næringsliv og turisme. Takket være sin enestående og varierte natur og gode mat og vin, appellerer Chile særlig til turister som ønsker en ferie hvor de kan utforske landet de besøker, sier Peter Rasmussen, Nord-Europa sjef for British Airways. Ruten vil ha fire ukentlige avganger og skal betjenes av selskapets nyeste flytype, Boeing 787-9 Dreamliner med fire klasser om bord, inkludert en ny førsteklasse.

British Airways åpnet nylig også ruter til San Jose i Costa Rica og Lima i Peru. I tillegg flyr selskapet til både Rio de Janeiro og Sao Paulo i Brasil, samt til Buenos Aires i Argentina.

British Airways har flere daglige avganger til London Heathrow fra Oslo, Stavanger og Bergen.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder