BRA girer opp i Malmø

Den 22 september legger Per G. Braathens flyselskap BRA ytterligere en avgang til sin populære malmölinje.

0

Dermed er BRA oppe i hele 17 daglige avganger mellom Malmø og Stockholm. Flere passasjerer på flere av avgangene er en av anledningene til økningen.

– Nå gjør vi en god tidtabell enda bedre. Med opp til 17 avganger daglig til og fra Stockholm/Bromma øker vi fleksibiliteten ytterligere for de reisende. Jeg ser frem til å kunne tilby regionen enda tettere forbindelser til Stockholm, sier Pernilla Lyberg, regionssjef Malmø BRA.

Totalt har cirka 4 000 flere passasjerer reist med BRA mellom Malmø og Stockholm fra januar til august i år enn samme periode i fjor. Økningen ser ut til å fortsette, og å legge til ytterligere en avgang gjør at BRA kan møte en økende etterspørsel på linjen.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder