April-vekst for Norwegian

Totalt fløy vel 2,3 millioner passasjerer med Norwegian denne måneden, 168 000 flere enn samme måned i fjor. Fyllingsgraden var på 84,5 prosent, opp 2,1 prosentpoeng. I april i år fløy 2 302 041 passasjerer med Norwegian, en økning på 8 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 14

0

Totalt fløy vel 2,3 millioner passasjerer med Norwegian denne måneden, 168 000 flere enn samme måned i fjor. Fyllingsgraden var på 84,5 prosent, opp 2,1 prosentpoeng.

I april i år fløy 2 302 041 passasjerer med Norwegian, en økning på 8 prosent sammenlignet med samme måned i fjor. Den totale trafikkveksten (RPK) økte med 14 prosent, mens kapasiteten (ASK) økte med 11 prosent denne måneden. Tallene er påvirket av at påsken i fjor var i april.

– Vi er godt fornøyd med at flere velger Norwegian når de skal ut og reise, og spesielt gledelig er det å ønske enda flere forretningsreisende velkommen om bord. Den positive utviklingen på innenriksruter i Norden og Europa fortsetter, og ikke minst ser vi at den stabilt gode etterspørselen på langrutene fortsetter, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Flåtealder på 3,6 år

Norwegians flåtefornyelse fortsetter med stor kraft i 2016, med leveranse av til sammen 21 fabrikknye fly. Én fabrikkny Boeing 737-800 og én fabrikkny Boeing 787-9 Dreamliner ble levert direkte fra fabrikken i Seattle i april. Med en gjennomsnittsalder på 3,6 år, er Norwegians flyflåte blant de mest moderne og miljøvennlige i Europa.

Norwegian gjennomførte 99,7 prosent av de planlagte flygningene i april, hvorav 84,4 prosent gikk på oppsatt rutetid.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder