– Å fly er lettere enn å kjøre bil

Denne uttalelsen fikk pilotene i Korean Air til å stevne flyselskapets styreformann for retten.

0

Cho Yang-Ho kom med denne noe sleivete uttalelsen på Facebook, som nå har fått pilotforeningen til å gå til sak mot styreformannens ”forakt og nedsettende uttalelser”.

De kom i forbindelse med en oppdatering på Facebook, der Korean Air-piloter utbroderte hvor mye som kreves for å bli en kvalifisert pilot.

– Det eneste pilotene trenger å gjøre er å bestemme seg for om de skal dra avgårde eller ikke. Selve flyvningen utføres av en autopilot, og er enklere enn å kjøre en bil. Vi trenger bare piloter i nødstilfeller, dere overdriver, sa han blant annet i sin kommentar til pilotenes Facebook-oppdatering.

Pilotforeningen svarte sporenstreks med at ”vår ære var skitnet til, og vi føles oss forulempet av styreformann Chos kommentar”.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Kommentarer er stengt.

The travel news MAGAZINES!

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder