– Å fly er lettere enn å kjøre bil

Denne uttalelsen fikk pilotene i Korean Air til å stevne flyselskapets styreformann for retten.

0

Cho Yang-Ho kom med denne noe sleivete uttalelsen på Facebook, som nå har fått pilotforeningen til å gå til sak mot styreformannens ”forakt og nedsettende uttalelser”.

De kom i forbindelse med en oppdatering på Facebook, der Korean Air-piloter utbroderte hvor mye som kreves for å bli en kvalifisert pilot.

– Det eneste pilotene trenger å gjøre er å bestemme seg for om de skal dra avgårde eller ikke. Selve flyvningen utføres av en autopilot, og er enklere enn å kjøre en bil. Vi trenger bare piloter i nødstilfeller, dere overdriver, sa han blant annet i sin kommentar til pilotenes Facebook-oppdatering.

Pilotforeningen svarte sporenstreks med at ”vår ære var skitnet til, og vi føles oss forulempet av styreformann Chos kommentar”.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder