Browsing: Fly

Fly
0

Glemte flymodus – fikk bot

Passasjeren med Aer Lingus som fløy mellom Irland og USA glemte å sette mobilen i flymodus. Det endre med rundt 2 600 kroner i bot.

Fly
0

Dette handler vi i taxfree-butikkene

Ifølge YouGov handler åtte av ti fritidsreisende nordmenn alltid på taxfree, mens nesten syv av ti forretningsreisende gjør det samme. Utenlandske turister legger også igjen millioner av kroner hvert å hos Travel Retail Norway.

Fly
0

Parat går til Stortinget

Parats medlemmer tapte saken mot Norwegian i Høyesterett i spørsmålet om hvem som er reell arbeidsgiver for piloter og kabinansatte. Parat-leder, Vegard Einan, sier Stortinget nå må rydde opp og han har allerede kontakt med stortingspolitikere som vil fremme lovendring.

Fly
0

Norwegian reduserer CO2-utslippene

Norwegian signerte tirsdag en treårig avtale med AVTECH Sweden. Avtalen er basert på et svært vellykket testprosjekt som har resultert i en drivstoffbesparelse på 22 kilo per flyvning.

Fly
0

Flyselskapene bryter EU-reglene

En ny rapport viser at mange flyselskaper bryter mot EU-regelen som sier at reisende kan bookes om til et annet flyselskap. I de verste tilfellene har passasjerer måttet vente i opptil en uke før de kan reise.

Fly
0

Europa passerte milliarden

Mer enn én milliard flypassasjerer var i bevegelse i EU i løpet av 2017, som er en økning på 7,3 prosent sammenlignet med året før.

Fly
0

Flere passasjerer og fullere fly

SAS hadde 2,3 millioner passasjerer i november i år, en økning på 1,8 prosent fra samme måned i fjor. Flyene var også noe fullere.

1 2 3 443