Surfing: Fly

Fly
0

Det er svingninger på dager og klokkeslett i antall reisende som passerer gjennom flyplassen. Trafikktoppene er tidlig på morgenen og på ettermiddagen, mens det er mindre trafikk midt på dagen og på kvelden.

Fly
0

Norwegian skal ha vurdert muligheten for å kjøpe av den britiske lavpris-konkurrenten Monarch Airlines, ifølge nyhetsbyrået Press Association (PA).

Fly
0

Årsaken til at flere personer over hele landet har blitt syke av en sjelden salmonellatype, er med stor sannsynlighet at de har besøkt restauranten Joe & The Juice på Oslo Lufthavn Gardermoen.

Fly
0

Regnefeilen i Ryanair som foreløpig har forårsaket opp mot 2 100 kanselleringer vil kunne beløpe seg til over en halv milliard i utbetalinger til rundt 400 000 berørte passasjerer.

Fly
0

Avinor moderniserer parkering på flyplassene med framtidens teknologi. Nå vil automatisk skiltgjenkjenning sørge for at de reisende slipper å trekke parkeringslapp, slipper å betale manuelt og unngår parkeringsbøter.

Fly
0

Fredag mellom kl. 16.00 og kl. 22.00 er det størst risiko for at flyet ditt blir forsinket til destinasjonen, viser analyser av flyavganger fra norske flyplasser mellom 1. januar og 24. august 2017.

Fly
0

Fra midten av mai 2018 vil Icelandair føye enda en destinasjon til det stadig voksende nordamerikanske nettverket, når den første flyvningen til Dallas Fort Worth International starter.

1 2 3 401