Surfing: Fly

Fly
0

Norwegians globale ekspansjon fortsetter med lanseringen av en ny direkterute mellom London Gatwick og Argentinas hovedstad Buenos Aires. Dette blir Norwegians aller første destinasjon i Sør-Amerika.

Fly
0

Mange reisende sier de kjeder seg på lange interkontinentale flyreiser. Icelandair har tatt grep. De sendte sine ansatte på teaterkurs for å kunne opptre for sine passasjerer.

Fly
0

Under Paris Air Show nylig lanserte Airbus sin nye versjon av kjempeflyet A380, som bruker mindre drivstoff og kan ta flere passasjerer.

Fly
0

Under Paris Air Show ble Norwegian igjen kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter – samt Europas beste lavprisselskap.

Fly
0

Boeing 737 er den amerikanske flyfrabrikkens hittil raskest solgte flymodell i selskapets historie. Med sin nye 737 Max 10 er det lite trolig at det vil endre seg nevneverdig.

Fly
0

Sommeren 2017 blir det rekordhøy trafikk på Avinor Oslo lufthavn. Fredag 16. juni var den store utfartsdagen. Da var det over 100.000 reisende til og fra Norges hovedflyplass.

Fly
0

En omfattende internasjonal undersøkelse av Travellink, viser at norske reisende tar med seg ekstra bagasje ombord på flyet ved for eksempel å legge det i en taxfree-pose eller å ta på seg flere lag med klær.

Fly
0

Norwegians heleide datterselskap Arctic Aviation Assets (AAA) har inngått en avtale om leveranse av ytterligere to nye Boeing 737 MAX.

Fly
0

Norden stiller sterkt, med Kastrup på fjerde og Helsinki på femte, i AirHelps rangering av verdens beste flyplasser. Oslo er overhode ikke inne på lista. Best er Changi i Singapore.

1 2 3 391