First åpnet sitt tredje hotell i Oslo

Fra første oktober sluttet et av landets mest eksklusive leilighetshoteller seg til First Hotels. First Hotel & Suites Oslo West blir kjedens tredje hotell i hovedstaden

0

I ambassadestrøket like bak slottet i Oslo og i et av byens mest fasjonable shoppingområder, ligger det siste tilskuddet i First-familien, First Hotel & Suites Oslo West. Det er det tredje i rekken for kjeden etter First Hotel Grims Grenka og First Hotel Millennium

Bygården i Josefines Gate 30 er tegnet av arkitekt Victor Nordan og oppført i 1916. Opprinnelig ble bygården brukt som fødselsklinikk, men ble åpnet som hotell etter totalrenoveringen i 2018.

Lekre rom på First Hotel & Suites Oslo West. (Foto: First Hotels)

– Dette har til nå vært en skjult perle i Oslos overnattingstilbud og vi er veldig stolte av at The Apartments Company valgte Belvar som drifter av hotellet og First Hotels som hotellkjede. Målet er å løfte hotellet ytterligere så det tar sin rettmessige plass som et av de beste og mest eksklusive leilighetshotellene i Norge, sier administrerende direktør og deleier i First Hotels og Belvar, Mads Jacobsen, i en pressemelding.

Hotellet har 53 leiligheter, og var tidligere kjent under navnet «The Sweet». Bygningen er organisert rundt den flotte vestibylen med originalt glasstak og med korridorer og rom ut mot fasaden. Dette skal gi hotellet et personlig og intimt preg som vil skille det positivt ut fra Oslos tradisjonelle hoteller.

– Det har vært en rekke åpninger av store hoteller i Oslo de siste årene og flere skal det bli.  First Hotel & Suites Oslo West representerer det motsatte hvor vi blant annet fokuserer på unikitet, personlig service og kvalitet, sier Jacobsen videre.

Ilir Daci, daglig leder i The Apartments Company, tror First Hotels vil løfte inntektene til hotellet.

– Tidligere var målgruppen vår «long stay»-gjester. Med First Hotels’ gode distribusjonsapparat får First Hotel & Suites Oslo West nå en langt bredere og større kundegruppe, noe som også vil merkes på bunnlinjen. I tillegg er konsernet i en spennende fase med ambisiøse planer, sier Daci.

– Med First Hotel & Suites Oslo West utvider vi tilbudet vårt og jeg forventer gode synergier hotellene imellom, sier Mads Jacobsen.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.