F6 i Helsinki blir en del av Nordic Hotels & Resorts

F6 er nok et hotell i rekken av eksklusive perler som hentes opp i Petter Stordalens unike og selvstendige gruppe Nordic Hotels & Resorts.

0

Helsinkis neste tilskudd på hotellhimmelen blir Hotel F6. Et boutiquehotell med førsteklasses design og innredning vil tiltrekke seg nye besøkende til Helsinki.

– Jeg er veldig nysgjerrig på dette hotellet. Det har et unikt uttrykk hvor det stilsikre finske finske blandes med innflytelse fra andre kulturer. Frokosten blir spesielt spennende der grunnlaget vil være basert på klassiske finske kjøkken. Det blir et fantastisk tilskudd i vår portefølje av uavhengige førsteklasses hotell i Norden, sier Trond Bastiansen, Chief Operation Officer i Nordic Hotels & Resorts.

Hotellet, som åpnet den 20. juni i år vil bestå av 66 hotellrom, et treningsstudio, en bar og et “Hjemmekjøkken” hvor frokosten blir tilberedt for gjesten, og består hovedsakelig av finske økologiske ingredienser. Hotellet vil ha tre forskjellige romtyper; Komfort, stil, signatur og Lux, som alle er moderne, men også lune og funksjonelle.

– Vi er veldig glade for å komme inn i en gruppe av unike hoteller i Norden som har utmerket seg for fremragende design, service og opplevelse for gjestene. Vi vil passe godt inn, og vi er sikre på at vi vil bidra med nye perspektiver og ideer om hvordan vi fortsetter å utvikle det nordiske reiselivsnæringen og sette vår del av verden på kartet, sier Elli Suutarinen, Hotel Manager på Hotel F6.

Hotellet er designet av Jaakko Puro og ligger på Fabianinkatu 6 i Helsinki. Hotelgruppen bak F6 har tidligere åpnet Hotel Haven, Hotel Fabian og Hotel Lilla Roberts.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder