Ett-klikks reiseregningssystem fra Egencia

Under GBTA-konferansen i Boston viste Egencia frem sitt nye helhetsintegrerte reiseregningssystem som blant andre er utviklet i samarbeid med programvareleverandøren Chrome River.

0

I februar i år annonserte Egencia sine planer om lansere neste generasjons reiseregningssystemer ved å løse brukerbehov som tidligere ikke har blitt godt nok ivaretatt. Ifølge Egencias nylig lanserte undersøkelse mener forretningsreisende at tiden brukt til reiserapportering bør ta 23 prosent mindre tid enn hva det gjør i dag. Likevel benytter fremdeles 4 av 10 forretningsreisende manuelle papirbaserte løsninger for reiseregninger og utleggsrefusjon, heter det i en melding fra selskapet.

Et mer automatisert system kan redusere frustrasjonen vesentlig for de som reiser mye. Selv om noen virksomheter i dag opererer med automatiserte systemer er dagens løsninger ofte kompliserte, med flere vinduer og pålogginger – for henholdsvis reiseadministrasjon, kredittkorttransaksjoner og reiseregninger. For å forenkle prosessen vil Egencia nå tilby en integrert løsning for både reise- og reiseregningsrapportering. Med Egencia Integrated Travel and Expense trenger brukeren kun å forholde seg til en innlogging og en datakilde for alt. Den globale programvare-leverandøren Chrome River er den første Egencia-partneren som tilbyr denne løsningen.

– Flere av våre kunder har reisende som bruker vår løsning over hele verden. Å jobbe med Egencia gjør at vi kan utvide den samme gode erfaringen til alle våre kunder gjennom hele reisebestillings- og reiseregningsprosessen, uansett hvor de er i verden, sier Alan Rich, administrerende direktør i Chrome River.

Inkludert i det nye reiseregningssystemet er også Egencia Open Connect Platform. Som navnet antyder, er det designet for å åpne markedet for enhver leverandør innen reiseregnings- og økonomisystemer ved å forenkle dataoverføringer mellom partnere. I dag, sammen med Chrome River, har 29 partnere meldt seg, inkludert Microsoft, Coupa, MobileXpense og Expensify.

– Det som skiller et godt reiseprogram fra et som er virkelig bra, er valg. Vi har designet en åpen løsning som lar kundene velge det rapporteringsverktøyet de selv vil ha. I tillegg har vi lagt inn en ytterligere forbedring med Egencia Open Sync – der reisende nå kan mate kvitteringer og kredittkorttransaksjoner inn i eget reiseregningssystem gjennom kun ett klikk, forklarer Rob Greyber, toppsjefen i Egencia.

– Resultatet er sømløst. Brukere får nå en reiseadministrasjonsløsning og et reiseregningssystem på ett og samme sted. Reaksjonen fra markedet har vært svært positiv, og vi er glade for at så mange partnere har valgt å være med oss på dette allerede.

Noen av partnerne i Egencia Connect Platform
Traveldoo® an Expedia, Inc. company
Microsoft
MobileXpense
Coupa
DIMO (Notilus & In-one)
Expensify
Insperity® ExpensAble®
DATABASICS

Del.

Om forfatteren

Sjefredaktør, REIS tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

The travel news MAGAZINES!

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder