Erotisk B&B-suksess i Danmark

Juli måned har vært fullbooket hos Danmarks eneste erotiske Bed & Breakfast i Hvorslev ved Ulstrup i Østjylland.

0

– Vi har reddet mange ekteskap, sier innehaver Marian Møller til Danmarks radio.

Sammen med ektemannen Ib driver Marian det noe uvanlige B&B-etablissementet, hvor du som gjest kan leie  to værelser stue, køkken og bad samt adgang til et stort lekerom med kjettinger, pisker, hundehalsbånd, Marquis de Sade-stol, kors, fjernsyn og mye annet. Det fremgår ikke om tøfler og tekoker følger med.

– Det er et lekeværelse for voksne hvor man kan leve ut alle sine fantasier. Der finner du litt for enhver smak, både til det myke og det harde, sier hun.

I juli måned har Mariann og Ib hatt fullbooket hele tiden, og etter sommersuksessen vurderer de nå å utvide virksomheten med ytterligere et lekeværelse. Og pågangen er stor fra folk i alle aldre.

– Det er ingen aldersgrense for å ha det gøy med sex, mener Marian – og viser til at de eldste gjestene har vært over 80.

– Vi hadde til og med en dame som feiret 70-årsdagen sin her. Hun sa at hun ikke kunne ha feiret dagen på en bedre måte, smiler Marian Møller.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Kommentarer er stengt.

The travel news MAGAZINES!

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder