Erotisk B&B-suksess i Danmark

Juli måned har vært fullbooket hos Danmarks eneste erotiske Bed & Breakfast i Hvorslev ved Ulstrup i Østjylland.

0

– Vi har reddet mange ekteskap, sier innehaver Marian Møller til Danmarks radio.

Sammen med ektemannen Ib driver Marian det noe uvanlige B&B-etablissementet, hvor du som gjest kan leie  to værelser stue, køkken og bad samt adgang til et stort lekerom med kjettinger, pisker, hundehalsbånd, Marquis de Sade-stol, kors, fjernsyn og mye annet. Det fremgår ikke om tøfler og tekoker følger med.

– Det er et lekeværelse for voksne hvor man kan leve ut alle sine fantasier. Der finner du litt for enhver smak, både til det myke og det harde, sier hun.

I juli måned har Mariann og Ib hatt fullbooket hele tiden, og etter sommersuksessen vurderer de nå å utvide virksomheten med ytterligere et lekeværelse. Og pågangen er stor fra folk i alle aldre.

– Det er ingen aldersgrense for å ha det gøy med sex, mener Marian – og viser til at de eldste gjestene har vært over 80.

– Vi hadde til og med en dame som feiret 70-årsdagen sin her. Hun sa at hun ikke kunne ha feiret dagen på en bedre måte, smiler Marian Møller.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder