Erik Forgaard ny adm. direktør i Ullevaal Stadion

Skal videreutvikle Ullevaal Stadion til å bli et attraktivt alternativ for andre deler av opplevelsesindustrien.

0

Nasjonalarenaen Ullevaal Stadion er stedet for de store fotballbegivenheter som har samlet det norske folk både på tribunen og foran TV-skjermen gjennom årtier. Hele norske idrett er også lokalisert på Ullevaal – i tillegg til at Ullevaal Stadion har store arealer til ulik næringsvirksomhet.

Erik Forgaard (55) er ansatt som ny administrerende direktør i Ullevaal Stadion, som er et heleid datterselskap av Norges Fotballforbund. Han kommer fra stillingen som prosjektstyringsleder for nytt Universitetssykehus i Stavanger, men er også et kjent fotballnavn gjennom sin tid som administrerende direktør for Viking Fotball ASA i perioden 2005 – 2010, og 15 år som frivillig i Viking FK.

– En sentral oppgave for Erik Forgaard blir å utvikle Ullevaal Stadion til å bli et attraktivt alternativ også for andre deler av opplevelsesindustrien som et supplement til fotballen. Erik var sentral i oppbyggingen og utviklingen av Viking Stadion og har bred ledererfaring fra forretningsdrift fra forskjellige næringer. Han har en ballast som Ullevaal Stadion og norsk fotball vil nyte godt av fremover. Samtidig vil jeg benytte anledningen til takke avtroppende direktør Jack Hemmestad for formidabel innsats for det Ullevaal Stadion vi har i dag, sier styreleder Ole Jacob Wold i Ullevaal Stadion.

Forgaard ser nå frem til å ta fatt på nye og spennende oppgaver på nasjonalarenaen.

– Jeg har et glødende engasjement og interesse for norsk fotball. Kombinert med min bakgrunn og kompetanse både fra toppfotballen og næringslivet, så er dette en svært spennende jobb for meg. Ullevaal Stadion er en nasjonalarena med mange spennende muligheter for videreutvikling, ikke minst i forhold til andre arrangementer i perioder hvor det ikke er fotballaktivitet der, sier Erik Forgaard.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder