Comfort Hotel lanserer “Free Wifi. Always. Everywhere!”

Comfort Hotel tilbyr gratis utlån av mobilt bredbånd til alle som ønsker å dele sine reiseopplevelser øyeblikkelig.

0

Tilbudet rulles ut til alle Comfort Hotel i Norge, Sverige, Danmark og Litauen.

– Våre gjester bruker mobiltelefonen for å finne frem til de riktige stedene- og de beste spisestedene å besøke eller for å dele bilder med venner og familie. For oss er det viktig å tilby løsninger som forenkler hverdagen for våre gjester, uavhengig av hvor de kommer fra og hvilket telefonabonnement de har, sier markedsdirektør for Comfort Hotel, Pouria Ruhi.

Tjenesten er et gratistilbud til de gjestene som ønsker å være koblet opp mot internettet når de besøker et Comfort Hotel. Den mobile ruteren gir gjestene mulighet og frihet til å koble seg på internett på sitt eget nettbrett eller mobiltelefon – og kan tas med ut av hotellrommet slik at gjestene også kan være online utenfor hotelldøra.

– Vi lytter til våre gjesters behov og ønsker, og tilrettelegger for at de skal kunne leve et digitalt liv også utenfor våre hotelldøren. Vi har mange internasjonale gjester, så vel som skandinaviske, som ikke har roaming muligheter. Derfor er det gledelig å kunne tilby de mobilitet i alle våre byer i både Skandinavia og Litauen, avslutter Anna Spjuth, kjededirektør Comfort Hotel.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder