Comfort Hotel lanserer (cross)Fit for business

Comfort Hotel Børsparken satser på nyere treningstrender og åpner Nordens første hotell-CrossFit gym i samarbeid med Crossfit Christiania.

0

Comfort Hotel Børsparken har etter relanseringen av hotellet i 2011, hatt fokus på trening blant hotellets ansatte og gjester. Nå er treningsrommet på hotellet oppdatert med splitter nytt treningsutstyr, tilrettelagt for egentrening og CrossFit.

– Comfort Hotel Børsparken har i flere år vært kjent for å ha et velutstyrt og stort treningsrom. Trening følger trendene i samfunnet, og våre gjester har etterspurt et treningsrom med færre faste maskiner og større mulighet for trening med egen kroppsvekt. Vi har derfor tilrettelagt treningsrommet som nå er utstyrt med ny romaskin, vektballer, battleropes, i tillegg til et crossfit cage med vektstenger og ringer, sier Johanna Furenbäck, hotelldirektør ved Comfort Hotel Børsparken.

Det nye treningskonseptet, (cross)Fit for business, er utviklet i samarbeid med erfarne og dedikerte trenere fra CrossFit Christiania, som også har utviklet et eget treningsprogram for hotelletes besøkende.

– Det har vært spennende å samarbeide med en aktør som Comfort Hotel. CrossFit Christiania bygger på et genuint treningsmiljø hvor alle heier hverandre frem. CrossFit Christiania og Comfort Hotel har mye til felles – Både når det gjelder service, helse og trening, men også det å jobbe ekstra hardt for å bli de beste i det vi driver med, sier Markus Helle-Pettersson, Daglig leder ved CrossFit Christiania.

Hotellets ansatte har allerede tatt i bruk det nye CrossFit treningsrommet, og 10.08.2016 åpner de dørene for hotellets besøkende, og interesserte i nærmiljøet.

– Vi ønsker å være et nytenkende hotell med gode relasjoner til våre omgivelser. Derfor åpner vi også treningsrommet for aktørene i lokalmiljøet vårt, slik at de kan trene før jobb, i lunsjen eller etter jobb dersom de ønsker det, sier Johanna Furenbäck.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder