Clarion i samarbeid med Rituals

Den 28. mai verner Clarion Hotel om folkets indre ro, og ønsker velkommen til “Meditation en masse” – en guidet meditasjonsstund. Initiativet skjer i samarbeid med Rituals.

0

– Vi innledet nylig et riksdekkende samarbeid med Rituals som innebærer at våre hotellgjester får oppleve deres produkter på alle våre hotellrom. For å styrke samarbeidet ytterligere vil vi gjøre en aktivitet ut over det vanlige som løfter vår passion for mennesker og Rituals visjon om å finne gleden i de små tingene. Dette landet i en meditasjonsdag der våre hotell byr inn allmennheten og hotellgjester i en guidet meditasjon for harmoni og velbefinnende, sier Jessica Castegren, Head of Marketing i Clarion Hotel.

Meditasjonen kickstarter samarbeidet mellom Clarion og Rituals, og kommer til å skje på alle Clarion-hoteller rundt om i Norge. Meditasjonen skjer via Rituals egen mediatsjonsapp, som enkelt kan lastes ned for å finne et par minutter av indre refleksjon og sinnro i hverdagen. Etter eventet bys medvirkende inn til frokost på hotellet.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.