Clarion med nytt lederskapsprogram

Den største og mest gjennomarbeidede satsingen som noen gang er blitt gjort i Clarion Hotel når det kommer til lederskapsutvikling.

0

De mest lovende lederne i Clarion Hotel tilbys en eksklusiv plass i ”The Challenge – Clarion Leadership”. Dette gir hotellkjeden en ny mulighet til å utvikle organisasjonens nåværende ledere, noe som vil komme hele bedriften til gode. Det er hotellene selv som nominerer den lederen de synes egner seg best og til slutt vil 13 personer bli plukket ut til å delta.

– I Clarion Hotel har vi alltid hatt gode ledere, men alle har behov for å utvikle seg. Med den nye utdanningen kvalitetssikrer vi lederskapet i alle ledd og skaper enda mer energi, mot og begeistring, sier Linda Hammarstrand som er Director of Passion, Clarion Hotel.

Utdanningen er delt inn i tre hovedområder som handler om å lede seg selv, lede andre, samt jobbe med spesifikke arbeidsområder innenfor Clarion Hotel. Kandidatene får utfordret seg selv samt brukt ulike verktøy som gjør at de utvikler sine kunnskaper innenfor nevnte områder.

– En hotellkjede er ikke vellykket bare fordi den er stor og godt etablert, det handler om menneskene som jobber der og som hver dag yter det lille ekstra, sier Henrik Berghult, som er Senior Vice President i Clarion Hotel.

– Dyktige medarbeidere motiveres av å jobbe for dyktige sjefer og dette vil vi nå utvikle videre, påpeker han.

Clarion Hotel har i dag nesten seks tusen ansatte på 77 hotell i Sverige, Norge og Finland.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder