Clarion ganger to i Finland

Mandag 24. oktober åpner Clarion ikke bare ett, men to nye hoteller i Helsingfors – på samme dag!

0

Clarion Hotel satser på ett nytt marked og åpner to hoteller i Helsingfors, begge to med det prisbelønte restaurantkonseptet Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotel Helsinki som ligger på attraktive Busholmen åpnet på mandag og Clarion Hotel Helsinki Airport åpner lørdag. Den offisielle innvielsen for begge hotellene er den 24. oktober.

Clarion Hotel Helsingfors er med sine 78 meter en av byens høyeste bygninger. Cocktailbaren Sky Room ligger i 16. etasje med en slående utsikt over byen. Cocktail-menyen er komponert som en hyllest til kjente bygninger og steder i Helsingfors, som kan ses fra Sky Room.

Med disse to hotellene skaper Clarion nye møteplasser for lokalbefolkningen og hotellgjester, og når en bred målgruppe på strategisk viktige plasser. Et hotell midt i byens puls, og det andre i direkte tilknytning til flyplassen.

– Å introdusere ett nytt varemerke på i ett nytt marked har vært en spennende reise helt fra starten, sier Henrik Berghult, Vice President Clarion Hotel.

– Å åpne to hotell på en og samme uke er ikke noe vi har gjort tidligere, men sammen med det fantastiske teamet på plass i Helsingfors viser vi hva vi er i stand til å få til. Vi slår ned ideen om hva en tradisjonell hotellopplevelse er, og beviser igjen at vi rocker, fortsetter Berghult.

Clarion Hotels restaurantkonsept Kitchen & Table by Marcus Samuelsson møter nå et nytt marked, ny kultur og nye smaker. Som på alle Kitchen & Table-restauranter kombineres lokale råvarer og tradisjoner med smaker fra multikulturelle Manhattan. Det lokale DNAet er alltid et viktig innslag. Nærliggende leverandører og bryggerier har blitt valgt med omhu. Gjester som besøker Kitchen & Table kommer til å oppleve en avslappet og urban atmosfære der fine dining erstattes med fun dining. De som har besøkt Marcus Samuelssons omtalte restaurant Red Rooster i Harlem, New York, kommer til å kunne kjenne igjen retter fra menyen.

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder