Christer Nordlund ny europasjef i HRG

HRG Nordic-sjef Christer Nordlund inntar en ny rolle i HRG internasjonalt, som Managing Director Europe.

0

Med det får han ansvaret for reisebyråkonsernets aktiviteter i hele Europa. Nordlund tar over etter Ian Windsor, som går inn i en global rolle som Group Travel Services Director.

– Det er alltid gledelig å se hardtarbeidende, lojale og engasjerte kolleger bli anerkjent gjennom forfremmelser, sier Ian Windsor om Nordlunds inntreden.

– Med det i tankene er jeg spesielt fornøyd med at Christer nå får rollen som administrerende direktør for hele Europa. Jeg er overbevist om at Christer vil fortsette det fremragende arbeidet han er kjent for i Norden og Øst-Europa også i sin nye stilling. Våre kunder, reisende, leverandører og kolleger vil alle nyte godt av hans erfaring og høyt verdsatte tilnærming.

Nordlund ser frem til oppgaven.

– Jeg er både stolt og ydmyk over min nye rolle. HRG har en meget sterk posisjon i Europa og høy anerkjennelse i bransjen, sier han.

– Selskapet har ansatte som er særdeles kunnskapsrike og dyktige og lidenskapelig opptatt av jobben sin. Min oppgave blir å sørge for god samhandling på tvers av virksomheten, og at vi vokser gjennom å levere kun det beste til våre kunder og de reisende, sier Christer Nordlund.

Christer Nordlund startet sin karriere i HRG i 1998. Han har ledet den nordiske delen av selskapet de siste fem årene og tok også over ansvaret for Øst-Europa i 2015.

Fakta

Hogg Robinson Group (HRG) et av verdens største reisebyråer, med 14 000 ansatte i 120 land. I Norge er HRG Nordic en av de største aktørene på forretningsreiser, med seks egeneide reisebyråer og 17 lokale franchisetakere. I Norge opererer HRG i feriemarkedet under Bennett-navnet og mot bedriftsmarkedet som HRG Nordic.

Del.

Om forfatteren

Bjørn Moholdt

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.
  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder